Schrijf je in

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van tentoonstellingen, activiteiten en nieuws van Tropenmuseum en Tropenmuseum Junior.

•  * (Vul het antwoord op de controlevraag in)
  •  *
  •

• Algemeen: nieuws over tentoonstellingen, activiteiten, museumshop en collectie. Verschijnt 10 keer per jaar.
  • Familie: nieuws voor families met kinderen, activiteiten schoolvakanties en interessante weetjes. Verschijnt elke schoolvakantie.
  • Onderwijs: informatie over ons educatief aanbod voor het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs. Verschijnt vier keer per jaar.
  • Symposia en debatten: events en onderzoek van het Research Center for Material Culture, de onderzoekstak van het Tropenmuseum, Afrika Museum en Museum Volkenkunde. Verschijnt zes keer per jaar.