Tropenmuseum in Gebarentaal

Elke eerste zaterdag van de maand

Het Tropenmuseum wil toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk mensen. Een museum kun je het beste ontdekken in je eigen taal.
Daarom heeft het Tropenmuseum programma’s in Nederlandse Gebarentaal (NGT) onder begeleiding van onze dove museumdocenten.

Tropenmuseum in gebarentaal

Elke eerste zaterdag van de maand zijn er instaprondleidingen voor doven en slechthorenden in NGT.

11.00 - 12.30 uur Rondleiding  (volwassenen)
Ga met Serhat of Maaike op wereldreis door het Tropenmuseum. Je kijkt naar bijzondere voorwerpen en ontdekt verrassende verhalen.

13.00 - 14.15 uur Familiereis door Ziezo Marokko (vanaf 6 jaar)
Er staat een vliegtuig voor je klaar. Steward Serhat of stewardess Maaike is er speciaal voor jou. Ze zijn doof en gebarentaal is hun taal. Je leert samen Ziezo Marokko in gebaren kennen.

Details

• Prijs: deelname aan het programma is gratis, je betaalt alleen de museum entree
  • Wanneer: 2 september, 7 oktober, 4 november en 2 december
  • Reserveren: reserveer je ticket via de online ticket

Ben je gebarentolk?

Ben je gebarentolk (in opleiding) en vind je het interessant om deel te nemen? Je bent van harte welkom, geef dit wel aan bij je boeking. Het aantal plaatsen voor horenden is namelijk beperkt.

Neem contact met ons op via reserveren@tropenmuseum.nl voor meer informatie over reserveren.

Op een ander moment het Tropenmuseum ontdekken in gebarentaal? Meer informatie

elke maand iedere september, oktober, november, december op eerste zaterdag tot zo dec 03 2017.
Zaterdag 2 september 2017 tot Zaterdag 2 december 2017