Body Art Weekend - gratis toegang met tatoeage

1 & 2 april 2017

Liefhebbers van tatoeages, piercings en andere vormen van lichaamsversiering kunnen vanaf 31 maart hun hart ophalen in het Tropenmuseum. De tentoonstelling Body Art keert wegens succes terug naar Amsterdam. De tentoonstelling was in 2015 al te zien in het museum en werd daarna overgenomen door het Museum aan de Stroom in Antwerpen. Nieuw is Mijn Body Art: persoonlijke inzendingen van mensen die het verhaal vertellen achter hun lichaamsversiering.

Gratis entree*

Om de opening te vieren, krijgen bezoekers die bij entree een tatoeage kunnen tonen gratis toegang tot het museum tijdens het openingsweekend op 1 en 2 april.

Programma

Justin Samgar, ook bekend als PoetryPusher, doet een spoken word performance over zijn eigen body art. Ook dichten De Schone Schrijvers ter plekke een ode aan je tatoeage. Vanaf zondag 2 april vindt elke zondag om 14 uur een gratis rondleiding door Body Art plaats. Reserveren voor de rondleiding is mogelijk.

Facebook event

Op de hoogte blijven van Body Art Weekend? Attend het facebook event.

Body Art is van 31 maart 2017 t/m juli 2018 te zien in het Tropenmuseum.

*op vertoon van tatoeage

Zaterdag 1 april 2017 tot Zondag 2 april 2017