Webspecial: Soulmade

Jasper Krabbé heeft in de tentoonstelling Soulmade bewust geen duiding en tekstbordjes geplaatst. Hij wil graag dat de bezoekers zelf ontdekken en kijken naar wat ze zien. Wil je toch meer teruglezen over de objecten uit de tentoonstelling? Kijk dan op onze webspecial.

Hier vind je meer informatie over de objecten uit de tentoonstelling.Zoek op thema, maker, materiaal, datering en herkomst van het object.

www.tropenmuseum.nl/soulmade

Soulmade van de week

Elke week lichten wij een ontmoeting uit tussen een object uit de collectie van het Tropenmuseum en een werk van Jasper Krabbé. Op www.tropenmuseum.nl/soulmade kan je deze en andere objecten uit de tentoonstelling bekijken en de bijbehorende informatie opzoeken.

Over de tentoonstelling

Beeldend kunstenaar Jasper Krabbé dwaalde diverse keren door de depots van het Tropenmuseum en kreeg vrij spel voor het maken van de tentoonstelling. Hoe ziet de collectie van het Tropenmuseum eruit door zijn ogen? En welke inspiratie brengt deze bijzondere ontmoeting? Lees meer over de tentoonstelling Soulmade - Jasper Krabbé meets Tropenmuseum.