ZieZo Marokko

theatraal activiteitenprogramma in Tropenmuseum Junior

In Tropenmuseum Junior staat een vliegtuig voor je klaar. Stap in, riemen vast en op naar… Marokko!

Onderweg maak je kennis met Esmaa, Fatima, Nasrdin en Yousef. Zij laten je meemaken wat ze zelf ontdekt hebben in Marokko, het land van hun ouders. Ze geven tips bij wie je langs moet gaan, wat je kunt zien, proeven of doen. Volg hun spoor door de medina - een doolhof van straatjes - en maak een busreis dwars door Marokko. Ga aan de slag met mozaïek, mode, kalligrafie of keukengeheimen. Als herinnering maken we met elkaar een ZieZo Marokko-filmpje om aan iedereen door te sturen. Reis mee en laat je verrassen!

Lees hier de review van ZieZo Marokko van Juf Inge Meijer van het Murmmelius Gymnasium te Alkmaar. Overigens heeft Inge ook haar eigen lesmateriaal gemaakt ter voorbereiding op het museumbezoek, zie daarvoor de link www.geografie.nl/ziezo

• Voor wie: 3 t/m 8
  • Tijdsduur: 105 minuten
  • Prijs: € 150,- per klas (30 leerlingen) + € 3 per leerling (boek + materiaalkosten)