Tropenmuseum, educatie, primair onderwijs, ZieZo Marokko
Tot en met 1 september 2018

Groep 3 t/m 8 | ZieZo Marokko

Tropen Junior

Stap in, riemen vast en op naar… Marokko!

In Tropenmuseum Junior staat een vliegtuig voor je klaar. Onderweg maak je kennis met Esmaa, Fatima, Nasrdin en Yousef.

Wat kun je verwachten?

Volg het spoor van Esmaa, Fatima, Nasrdin en Yousef door de medina van ZieZo Marokko. Zij laten je meemaken wat ze zelf ontdekt hebben in Marokko, het land van hun ouders. Ze geven tips bij wie je langs moet gaan, wat je kunt zien, proeven of doen. Ga aan de slag met mozaïek, mode, kalligrafie of keukengeheimen. Als herinnering maken we met elkaar een ZieZo Marokko-filmpje om aan iedereen door te sturen. Reis mee en laat je verrassen!

“ZieZo Marokko is een fantastische combinatie van leren, samen lol hebben, verhalen vertellen en activiteiten doen!”

• Voor wie: groep 3 t/m 8
  • Tijdsduur: 105 minuten
  • Prijs: € 150,- per klas (30 leerlingen) + € 3 per leerling (boek + materiaalkosten)
  • € 275,- voor 2 samengevoegde klassen + € 3 per leerling (boek + materiaalkosten)
  • Aantal: 30 of 60 (2 klassen samenvoegen is mogelijk)

Kerndoelen

• 9 (mondeling onderwijs)
  • 37, 38, 49 (oriëntatie op jezelf en de wereld)
  • 56 (kunstzinnige oriëntatie)

Lesmateriaal

Recensie

Lees de recensie van ZieZo Marokko door Juf Inge Meijer van het Murmmelius Gymnasium te Alkmaar. Overigens heeft Inge ook haar eigen lesmateriaal gemaakt ter voorbereiding op het museumbezoek, zie daarvoor de link www.geografie.nl/ziezo.

Programma op maat

Heb je meer leerlingen? Schroom niet om ons te bellen voor een programma op maat:
088 - 0042 840 (dinsdag t/m donderdag tussen 10.00 en 16.00 uur)

Reserveren voor het schooljaar 2017-2018? Kies dan uit de volgende programma's:
Ook voor groep 5-8.
Ook voor groep 7-8.
Ook voor groep 7-8
Leerlingen jonger dan 6 jaar: 1 begeleider op 5 leerlingen; leerlingen ouder dan 6 jaar: 1 begeleider op 10 kinderen
Betaalwijze
Heb je nog vragen of opmerkingen voor ons? We horen het graag!

Ontdek meer

ZieZo Marokko
Nu te zien

ZieZo Marokko

In Tropenmuseum Junior staat een vliegtuig voor je klaar. Stap in, riemen vast, op naar Marokko!